F.O.R.C.E.  
Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la Scoala de Vara FORCE este sa descarci formularul de aplicare, sa il completezi si sa il trimiti la adresa de mail scoaladevara[at]force.ro pana pe data de 10 Iulie 2011! Aplicatia trebuie sa prezinte intr-un mod cat mai deschis personalitatea ta si motivul pentru care consideri ca TU ar trebui sa participi la FORCE.

Costurile de participare la Scoala de Vara FORCE sunt de 470 RON. Acesta suma reprezinta mai putin de jumatate din costurile totale de acomodare, mancare, excursii, training-uri si alte programe de dezvoltare, restul valorii fiind suportata de echipa organizatorica si partenerii de proiect. Plata se face prin transfer bancar la datele mentionate pe site in termen de 5 zile lucratoare de la data publicarii rezultatelor procesului de selectie, respectiv 15 Iulie 2011.

FORCE vine insa in ajutorul vostru prin oferirea de burse care acopera costurile integrale ale participarii la Scoala de Vara. Pentru a beneficia de aceste burse te rugam sa completezi declaratia de venit si sa o trimiti impreuna cu formularul de aplicare. Costurile de transport sunt insa suportate de participanti.

Toate datele mentionate atat in formularul de aplicare cat si in declaratia de venit sunt confidentiale. Acestea vor fi folosite doar in evaluarea si selectia participantilor la Scoala de Vara. FORCE va asigura ca datele voastre nu vor fi distribuite nici unei terte parti.

Completarea si trimiterea formularului de aplicare implica acordul vostru in ceea ce priveste termenii de participare la Scoala de Vara FORCE mentionati pe site-ul programului.