Search

Pe tine ce te opreste?

July 20th, 2011
Evenimentele neasteptate sunt cele ce ne schimba si ne influenteaza cel mai mult vietile. Intrat in armata la 20 de ani, Laurentiu Serban si-a urmat drumul in mediul careia i s-a dedicat reusind sa participle la diverse misiuni. La 29 de ani, in 2006, se afla in ultimele zile ale unei misiuni, cand a aparut acel eveniment ce i-a schimbat viata: “In timpul unei patrule de noapte am fost atacati cu dispozitive explozibile improvizate in urma careia eu am ramas fara un picior” – Laurentiu.

Dupa 4 luni de spitalizare, 13 operatii si multa suferinta a urmat perioada de recuperare in care a trebuit sa invete sa mearga din nou cu proteza ce ii inlocuia piciorul de la genunchi in jos. Accidentul i-a schimbat viata, dar Laurentiu a continuat sa lupte invatand de pe urma acestuia. Acum isi imparte timpul intre zborul cu parapanta, motoare, alpinism, innot, alergat, armata, prieteni si familie ( de 3 ani are sotie si o fetita). Va invitam sa urmariti intreaga poveste a lui Laurentiu in reportajul de mai jos:

Laurentiu este un om minunat, care a reusit sa vada partea buna a unui accident (oricat de mica ar fi), sa invete din ea, si sa invinga toate problemele. Povestea sa este o lectie de viata la care ar trebuii sa ne gandim atunci cand acordam o atentie mult prea mare micilor probleme cotidiene sau cand renuntam la primul obstacol intalnit. Laurentiu este unul din exemplele ce arata ca aproape orice problema poate fi depasita daca ne dorim cu adevarat.

 

Mai poti aplica la Scoala de Vara FORCE pana pe 10 Iulie 2011

July 1st, 2011

Astazi e 1 Iulie … ziua in care ar fi trebuit sa se incheie perioada de aplicare pentru Scoala de Vara FORCE 2011. Ei bine… nu este asa pentru ca FORCE v-a mai pregatit o surpriza:

Pentru ca multi dintre voi de abia astazi ati dat ultima proba la BAC si pentru ca am primit o multime de intrebari de la voi, am prelungit perioada de aplicare pana pe 10 iulie 2011 :)

Deci, mai ai inca 10 zile in care sa iti descarci formularul de aplicare, sa il completezi si sa il trimiti pe adresa de email scoaladevara@force.ro .

Suntem nerabdatori sa va citim aplicatiile si sa va cunoastem !