Search

Au inceput inscrierile la HOLA!

November 1st, 2009

Vesti bune vin de la HOLA! Au inceput inscrierile pentru editia de toamna a workshopului de dezvoltare personala!

Atentie! Numarul de locuri este limitat asa ca grabeste-te sa te inscrii!
HOLA! este un proiect ce isi propune sa iti prezinte o lume nou a dezvoltarii personale! Intr-un mediu unic, alaturi de colegi de varsta ta, vei avea ocazia sa descoperi lucrurile, dincolo de materiile din orar. Vino si afla despre planificarea carierei, creativitate, comunicare si lucru in echipa, organizare personala si initiativa, intr-un mod interactiv, prin jocuri si exercitii! Fa-ti prieteni noi si…distreaza-te invatand! La HOLA! se poate inscrie orice elev din clasele IX-XII care isi doreste sa se dezvolte si sa invete lucruri noi. Nu conteaza liceul in care inveti, conteaza atitudinea pe care o ai!

Cand poti participa?

Workshopul HOLA! se desfasoara pe parcursul unui singur week-end (Sambata si Duminica de la ora 9 la 15:30). Pentru ca stim ca ai agenda incarcata, iti poti alege grupa la care vrei sa participi! Datele disponibile in acest moment sunt pentru Bucuresti: 14-15 sau 21-22 Noiembrie 2009. Daca aceste variante nu sunt potrivite pentru planurile tale, te poti inscrie pe lista de asteptare si iti vom comunica cand vor avea loc urmatoarele workshopuri!

Cum te inscrii?

E simplu sa te inscrii! Printeaza si completeaza formularul de aplicare si poti ocupa un loc in programul HOLA! Asigura-te ca returnezi in timp util formularul unuia dintre reprezentatii HOLA! impreuna cu taxa de participare in valoare simbolica de 20 RON (asigura toate materialele necesare si protocolul. Vei primi apoi toate detaliile despre participare!
Nu uita sa promovezi aceasta oportunitate tuturor prietenilor si colegilor tai!
Pentru mai multe detalii…viziteaza site-ul HOLA! Poti intra in legatura cu noi prin e-mail (echipa@ho-la.ro)

Te asteptam!

 

One Response to “Au inceput inscrierile la HOLA!”

  1. maria Says:

    ft dragute workshopurile celor de la Hola