Search

Zile insorite … vacanta a venit

June 30th, 2009

30 Iunie … pentru majoritatea, aceasta data inseamna vara si vacanta, mult timp liber, si poate o zi foarte buna de plaja.  Pentru noi insa inseamna 2 zile destul de agitate (cu multe mail-uri si telefoane), in care poti sa mai aplici la Scoala de Vara FORCE.

2 Zile pline de noi aplicatii, si bineinteles pline de nerabdarea si curiozitatea noastra de a le citi si de a va cunoaste.

Cand eram la liceu imi placea primavera, pauza, sa rad si sa vorbesc in timpul orelor, sa ma uit la ceas pana se face fara 10, dar cel mai mult imi placea sa imi consider viata complicata si sa imi rezolv lucrurile importante in ultimul moment.

Ca si mine, sunt convinsa ca sunt multi adepti ai ultimei sute de metri, asa ca probabil in aceste 2 zile vom primi cele mai multe aplicatii, ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

In cazul in care nu prea sunteti convinsi, puteti vedea aici programul scolii de vara, pentru a va convinge. Noi asteptam in continuare aplicatiile voastre pana pe 1 iulie, ora 24:00.

FORCE va pupa si va asteapta sa petreceti o vara de neuitat!

 

3 Responses to “Zile insorite … vacanta a venit”

 1. Vlad Says:

  Si eu ma regasesc prin aceste cuvinte….super pentru initiativa:)

 2. Oana Says:

  Buna!

  Frumoase cuvinte. Chiar asa si este pe langa scoala, si eu ma tot agit cu alte treburi, pentru ca imi place :) … si totusi e bine ca a venit vacanta…. ma relaxez putin..dar presimt ca n-o sa stau deloc degeaba…Astept cu nerabdare sa vad alesii pentru Scoala de Vara Force :)

  Va pup

 3. KonstantinMiller Says:

  You know so many interesting infomation. You might be very wise. I like such people. Don’t top writing.