Search

Aplica acum!

June 30th, 2011

Scoala de Vara FORCE se desfasoara in perioada 4 – 14 August 2011 intr-un loc special, aproape de natura, departe de zgomotul orasului. Locatia exacta o vom anunta ulterior. Pe parcursul celor 10 zile, cei 20 de tineri selectati din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de de educatie non-formala, ce imbina activitati educative si creative cu activitati sportive, distractive si de team-building.

FORCE are in spate o echipa de tineri entuziasti care fac lucrurile sa se intample, si care te vor ajuta alaturi de trainerii si invitatii de la Scoala de Vara, sa iti croiesti propriul itinerariu catre dezvoltarea personala si profesionala. Aici vei descoperi adevaratul sens al muncii in echipa, vei infrunta provocari multiple, vei concepe si implementa propriile tale proiecte, si nu in ultimul rand vei castiga buni prieteni si te vei bucura alaturi de ei de o experienta grozava, intr-o atmosfera non-formala.

Toate activitatile sunt sustinute de catre profesionisti din domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile. Experienta nu se opreste aici, participantii beneficiind si de programe de mentorat, consiliere si orientare profesionala, menite sa continue procesul de invatare si sa ghideze tinerii pe drumul lor de formare personala si profesionala.

Ulterior, participantii la Scoala de Vara vor deveni membri ai Comunitatii FORCE si promotori ai schimbarii, prin implementarea propriilor idei si proiecte, cu sprijinul comunitatii.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la Scoala de Vara FORCE este sa descarci formularul de aplicare, sa il completezi si sa il trimiti la adresa de mail scoaladavara@force.ro pana pe data de 10 Iulie 2011 ! Aplicatia trebuie sa prezinte intr-un mod cat mai deschis personalitatea ta si motivul pentru care consideri ca TU ar trebui sa participi la FORCE.

 

10 Responses to “Aplica acum!”

 1. Izabela Says:

  Vreau sa aplic pentru scoala de vara, dar in formularul de inscriere data limita de trimitere a aplicatiei este 1 iulie 2009. Ma poate ajuta cineva? Va rog!

 2. admin Says:

  Buna Izabela,
  Noul formular de inscriere pentru FORCE 2010 va aparea atat pe site cat si pe blog in cursul lunii Aprilie 2010. Asadar te rugam sa revii peste putin timp pentru a putea descarca si trimite formularul.
  Echipa FORCE

 3. Izabela Says:

  Se pare ca nici acum nu functioneaza…daca dau click pe formuarul de inscriere, atat pe site, cat si pe forum imi este raportata o eroare…

 4. Deny Says:

  Nu merge descarcat formularul de inscriere…ma poate ajuta si pe mine cnv?? Va multumesc!

 5. alex Says:

  ….ne mai tineti mult in suspans!? vreau sa aplic!

 6. Madalina Says:

  Am si eu o intrebare : transportul dus- intors este inclus in banii pe care ii platim adica cei 470 lei?

 7. C. Emma Says:

  imi poate spune cineva exact pretul? multumesc!

 8. georgiana Says:

  @ EMMA

  Cred ca cel mai bine este sa intri pe site si acolo vei gasi toate informatiile de care ai nevoie:

  http://force.ro/

 9. Criss Says:

  Buna…stie cineva in functie de ce anume se selecteaza participantii ?
  multumesc

 10. eliza Says:

  Cand se afiseaza lista cu participanti?:D