F.O.R.C.E.  
FORCE este mai mult decat o Scoala de Vara - este un loc unde se pun bazele dezvoltarii personale si profesionale, se acumuleaza cunostinte, si se contureaza idei, iar drumul cesterii si invatarii nu se opreste la cele 10 zile pentru participanti.

Absolventii Scolii de Vara devin membri ai Comunitatii FORCE. Aceasta este o retea de tineri cu potential, ce apartin unor medii culturale si sociale diferite, insa au in comun performanta si dorinta de schimbare. Tinerii vor avea astfel acces la un program continuu de invatare si dezvoltare personala, prin intermediul resurselor online, a diferitelor programe de mentorship si a proiectelor realizate in cadrul comunitatii. Membrii Comunitatii FORCE vor fi indrumati si mentorati de catre specialisti in domeniu (traineri de la Scoala de Vara, persoane din mediul corporatist, dar si de catre organizatorii programului).

Pe parcursul Scolii de Vara participantii vor concepe planuri de actiune pentru implementarea propriilor idei de proiecte, sub atenta indrumare a mentorilor. Post-eveniment, tinerii vor avea sansa de a implementa proiectele propuse cu impact social in comunitatile din care apartin, cu sprijinul echipei si partenerilor FORCE.

De asemenea, prin intermediul Comunitatii FORCE, participantii vor avea acces la numeroase informatii utile despre noi oportunitati de dezvoltare de care pot beneficia.