F.O.R.C.E.  
FORCE - Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, este un program national de responsabilitate sociala ce urmareste investitia sustenabila in educatia non-formala si informala de calitate a tinerilor.

FORCE se adreseaza elevilor de liceu cu performante educationale si rezultate deosebite, talentati, dornici de a deveni promotori ai schimbarii in societate prin implicare in activitati civice si sociale.

Scoala de Vara FORCE reuneste anual 20 de elevi de liceu din toate colturile tarii si chiar de peste hotare. Timp de 10 zile, participantii sunt expusi la un continut bogat si variat de activitati menite sa ii ajute sa isi depaseasca limitele, sa isi dezvolte creativitatea, simtul antreprenorial si aptitudinile personale.

Tinerii participa la multiple seminarii, training-uri, ateliere de lucru si de creatie pentru dezvoltare personala, activitati sportive si de team-building, actiuni de responsabilitate civica si comunitara, precum si consiliere si orientare profesionala.

Participantii Scolii de Vara devin ulterior membri in cadrul Comunitatii FORCE. FORCE simbolizeaza invatarea si perfectionarea continua, un imbold si un sprijin in descoperirea pasiunilor, a depasirii limitelor si a accederii spre un drum cu un infinit de oportunitati!