F.O.R.C.E.  
Prin intermediul parteneriatelor cu diferite companii private si cu organizatia GRSP Society, FORCE implica toti participantii Scolii de Vara intr-un program complex de mentorat si dezvoltare continua.

Membrii Comunitatii FORCE vor fi ulterior sustinuti in dezvoltarea lor prin intermediul a numeroase resurse online, platforme de discutii pe arii diverse, mentorat si comunicare directa cu facilitatori specializati. Va fi facilitata implicarea membrilor Comunitatii FORCE in grupurile functionale ale GRSP Society, pentru ca acestia sa beneficieze de interactionare cu profesionisti romani in mediul business de la nivel local si de peste hotare.GRSP Society reprezinta o retea internationala cuprinzand tineri si organizatii al caror scop principal este dezvoltarea sustenabila si modernizarea Romaniei prin implicare, spirit civic si profesionalism. Structura functionala GRSP Society presupune existenta mai multor comunitati virtuale care permit membrilor sa interactioneze si sa discute pe anumite teme in functie de interesele lor academice si profesionale.
Membrii forumurilor de discutii GRSP Society au astfel sansa de a se dezvolta profesional prin implicarea activa in proiecte ce corespund ariei lor de interes.