F.O.R.C.E.  

Scoala de Vara FORCE urmareste, pe tot parcursul programului, trei directii de dezvoltare a participantilor, si anume latura personala, profesionala si recreativa.

Pe parcursul celor 10 zile liceenii vor lua parte la o gama variata de training-uri, workshop-uri, seminarii si prezentari, toate sustinute de profesionisti in domeniu, cu experienta vasta in metodele de educatie formala si non-formala. Reprezentanti ai mediului de afaceri, non-guvernamental si antreprenori de succes, vor transmite cunostinte si invataminte valoroase participantilor FORCE, ghidandu-i pas cu pas pe drumul dezvoltarii lor.

Sub atenta supervizare a specialistilor, elevii vor sustine teste de personalitate si autocunoastere precum Predictive Index si Life Styles Inventory, vor invata tehnici de branding personal, vorbire in public si persuasiune, vor fi ghidati in viitorul lor drum profesional.

Programul FORCE include de asemenea cursuri de comunicare si lucru in echipa, de managementul timpului si al proiectelor, precum si business game-uri si activitati practice in care participantii vor putea aplica in mod direct cunostintele nou invatate.

In plus, FORCE a pregatit pentru participantii sai activitati distractive si recreative, precum excursii in zona Sibiului, team building-uri, activitati de ecologizare, jocuri de echipa, petreceri tematice, seri de film, focuri de tabara si multe altele.

Asadar, pregateste-te pentru noi experiente, prieteni minunati si o vara FORCE de neuitat!


Programul Scolii de Vara FORCE