F.O.R.C.E.  
Prin intermediul parteneriatului cu proiectul educational HOLA adresat liceenilor, fiecare participant la Scoala de Vara FORCE va putea crea, coordona si implementa propriul proiect la nivel local sau regional.

Participantii Scolii de Vara, impreuna cu echipa FORCE si HOLA, vor organiza o serie de workshop-uri pentru liceeni in mai multe orase ale tarii. Astfel, tinerii vor avea sansa de a isi imbunatati calitatile organizatorice, vor deprinde tehnici de management de proiect si vor aduce “Caravana FORCE si HOLA” in orasul lor de provenienta. In cadrul acestor workshop-uri se vor identifica si dezbate diferite tipuri de probleme si zone de actiune civica la nivel local si regional, se vor elabora si structura concepte de proiecte sociale ce vor fi ulterior implementate de echipe locale de liceeni.

Obiectivul final este de a implica activ participantii in comunitatile de care apartin, sintetizand si utilizand informatiile primite in cadrul seminariilor FORCE si ale training-urilor HOLA, si oferind sansa de a transforma teoria in practica prin sustinerea organizarii propriilor proiecte si initiative.


HOLA reprezinta un program educational dedicat liceenilor. Proiectul isi propune sa contureze o perspectiva noua a dezvoltarii personale printr-o serie de seminarii interactive despre creativitate, comunicare si lucru in echipa, organizare personala, initiativa si orientare in cariera. Programul de pregatire HOLA incurajeaza personalitatea fiecarui licean in parte, indrumandu-i spre implicare si responsabilizare in orasele din care provin. Workshopurile HOLA se desfasoara la intervale diferite de timp, pe parcursul weekendurilor, acoperind pana acum orase precum Iasi, Brasov, Bucuresti.