F.O.R.C.E.  
Scoala de Vara FORCE se desfasoara in perioada 4 – 14 August 2011 intr-un loc special, aproape de natura, departe de zgomotul orasului. Pe parcursul celor 10 zile, cei 20 de tineri selectati din toate colturile tarii vor beneficia de un program interactiv si variat de de educatie non-formala, ce imbina activitati educative si creative cu activitati sportive, distractive si de team-building.

FORCE are in spate o echipa de tineri entuziasti care fac lucrurile sa se intample, si care te vor ajuta alaturi de trainerii si invitatii de la Scoala de Vara, sa iti croiesti propriul itinerariu catre dezvoltarea personala si profesionala. Aici vei descoperi adevaratul sens al muncii in echipa, vei infrunta provocari multiple, vei concepe si implementa propriile tale proiecte, si nu in ultimul rand vei castiga buni prieteni si te vei bucura alaturi de ei de o experienta grozava, intr-o atmosfera non-formala.

Toate activitatile sunt sustinute de catre profesionisti din domeniu, inarmati cu experienta, entuziasm si pasiune in locul catalogului si cretei, pregatiti sa inspire si sa impartaseasca multe lucruri utile. Experienta nu se opreste aici, participantii beneficiind si de programe de mentorat, consiliere si orientare profesionala, menite sa continue procesul de invatare si sa ghideze tinerii pe drumul lor de formare personala si profesionala.

Ulterior, participantii la Scoala de Vara vor deveni membri ai Comunitatii FORCE si promotori ai schimbarii, prin implementarea propriilor idei si proiecte, cu sprijinul comunitatii.