F.O.R.C.E.  

Angajamentul FORCE fata de membrii sai si fata de societate este puternic ancorat in istoria intregului program si strans legat de factorul motivational care a stat la baza initierii lui. Valorile FORCE sunt impartasite de catre toti membrii sai si promoveaza performanta in tot ceea ce este intreprins, responsabilitatea in initiativele asumate, diversitatea si dezvoltarea sustenabila a tuturor membrilor sai. Prin toate acestea, FORCE doreste multiplicarea progresiva a impactului rezultat asupra intregii societati.
 

diversitate

Diversitate
Dezvoltare multilaterala; Varietate culturala, sociala si geografica.
In calitate de program ce vizeaza un segment vast al societatii, FORCE prezinta un caracter divers, multilateral, ca o latura inerenta a dezvoltarii sale la nivel national si international.
performanta

Performanta
Angajament; Talent; Creativitate.
In procesul desfasurarii tuturor activitatilor pe care FORCE le implica, performanta devine unul din dezideratele fiecarei initiative. Toti membrii FORCE sunt incurajati sa isi dezvolte creativitatea si talentul in efortul sustinut al implicarii lor.

responsabilitate

Responsabilitate
Initiativa; Devotament; Atitudine proactiva.
FORCE urmareste stimularea unei atitudini constiente si entuziaste in toate proiectele lansate. Acolo unde exista devotament si pasiune, rezultatele vin de la sine.

sustenabilitate

Sustenabilitate
Comunitate; Mentorat; Continuitate.
FORCE investeste in dezvoltarea durabila a Comunitatii sale, recurgand la resurse proprii si acordand o atentie deosebita posibilitatilor noi de satisfacere a nevoilor generatiilor urmatoare.